BAG

Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG)

De wetgeving omtrent BAG die eist veel van uw organisatie. Daarom wil Prisma GeoCensus u daarbij graag helpen. Dit kan, afhankelijk van uw vraag op de volgende manieren:

  • Detachering van operators en/of GIS-specialisten met BAG-ervaring;
  • Uitbesteding van (een deel van) de vervaardiging of bijhouding van de pandenkaart en/of administratieve informatie;
  • Naverkenning buiten door ervaren landmeters. Dit kan een controle zijn op de objecten of deze al dan niet tot de BAG behoren. Ook de geometrie die nog ontbreekt kan buiten bijgemeten worden. (vb. niet te karteren door bomen, nog niet in de BGT, maar al wel gesignaleerd als mutatie).

Geometrie

Prisma GeoCensus heeft in de afgelopen periode veel ervaring opgebouwd in het vervaardigen en bijhouden van pandenkaarten. Dit omvat verschillende aspecten die als totaalpakket of ook per deel uitgevoerd kunnen worden door onze ervaren medewerkers.

  • Actualiteit: mutatiesignalering en kartering;
  • Inwerken van de gesignaleerde mutaties. Dit kan zowel in een bestaande pandenkaart als in de BGT ingewerkt worden. De resultaten en/of mutaties (was-wordt) kunnen in het door u gewenste formaat teruggeleverd worden. (dg DIALOG, nen1878, dwg, dgn, shp, xml, lijsten in Excel, etc);
  • De ontbrekende gegevens kunnen buiten ingewonnen worden of uitgezocht worden door middel van bouwaanvragen;
  • De relatie tussen hoofd- en bijgebouw is niet vereist voor de BAG, maar blijkt toch wel nuttig te zijn in relatie tot de WOZ of voor andere administratieve koppelingen. Ook hierbij kan Prisma GeoCensus u helpen;
  • Prisma GeoCensus kan voor u de juiste formaten aanleveren voor de uitwisseling naar de beheerpakketten en het SVB-BGT.

Attribuutgegevens

Ook voor het koppelen, vervolledigen van de nodige attribuutgegevens in de pandenkaart kunnen wij u helpen. Prisma GeoCensus kan alle werkzaamheden voor u uitvoeren en in diverse formaten afleveren.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie.

twitterlinkedin